MultiWii EZ-GUI

This forum is dedicated to software development related to MultiWii.
It is not the right place to submit a setup problem.
Software download

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Wed Sep 26, 2012 5:23 am

First of all I have to connect my gps. Still waiting for a delivery from rctimer. They have sent it twice. I'm waiting 2 months :(
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby JussiH » Wed Sep 26, 2012 6:45 pm

ezio wrote:
JussiH wrote:I like this very much, if it was not for the fact that it disconnects when I choose any item on the "dock" in the bottom of the screen...it connects fine, but as soon as I choose PID, Graphs, Dashboard or anything else it will disconnect immediately....

Latest multiwii dev version (works fine on the other Multiwii android app). Android 4.0 on Medion Lifetab...App version 2.71.33

Great work, looks good... where do I donate to the Beer-pool:D



Strange. I have no idea what may be the cause.
No errors ? only disconnect ?
Have you try it on other android devices ?


No other errors. It connects and shows the sensor values, but as soon as I change to another screen, it says "disconnected" :(

I use the same tab and BT module for other GCS wares (AQ, MWC, OP), and normally I have solid connections over BT.

Also pressing "disconnect" will crash the app - doesnt matter if there is a connection or not.

I dont have any other Android devices on hand but I will see if I can install it on a friends Xperia over the weekend.

Edit: It works on Xperia - same copter and BT module....
JussiH
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:16 am

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Leon11t » Thu Sep 27, 2012 1:15 pm

Hi all. I made the translation of this program into Ukrainian.
Attachments
value-uk.zip
Translate
(3.98 KiB) Downloaded 86 times
User avatar
Leon11t
 
Posts: 38
Joined: Thu Sep 27, 2012 12:24 pm

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Sat Sep 29, 2012 9:56 pm

Leon11t wrote:Hi all. I made the translation of this program into Ukrainian.

Thanks. I'll include id in next relase
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Sat Sep 29, 2012 10:01 pm

Development is on hold right now for one week. I'm on holidays.
I'm thinking about redesigning main activity (page). Maybe full screen menu with big buttons will be better then this sliding buttons at the bottom.

So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


P.S. I have offline maps working. I will release new version next week.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Leon11t » Sun Sep 30, 2012 12:07 am

Thank you for your response. I slightly updated translation, updates attach.
Next week will try to do the translation and also in Russian.
I have already started working on it.
By the way, your program is gaining popularity in the Russian forum on MultiWii.
Attachments
values-uk.zip
(4.06 KiB) Downloaded 65 times
User avatar
Leon11t
 
Posts: 38
Joined: Thu Sep 27, 2012 12:24 pm

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Sun Sep 30, 2012 11:38 pm

I'm thinking about different name for my app because I don't like current one very much and it is also confusing.
I want to.change it to something simple like "MultiWii tool" or something similar. What do you think? Maybe you have better ideas?
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby janekx » Mon Oct 01, 2012 12:00 am

MultiWii Gui (MWG)
MultiWii Control (MWC)
MultiWii Lab (MWL)
janekx
 
Posts: 63
Joined: Wed Sep 12, 2012 10:08 pm
Location: Brno, Czech Republic

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Sebbi » Mon Oct 01, 2012 11:29 am

Make it open source so others can work on it too (Github?) ;-)

I know it is hard to release something "you made", but it is generally worth it. Especially in communities with limited numbers (meaning the revenue would never cover the costs of development). Have nice holidays!
Sebbi
 
Posts: 478
Joined: Sun Jul 08, 2012 1:08 am
Location: Germany

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Leon11t » Mon Oct 01, 2012 1:05 pm

I finally finished the translation of the Russian language.
Attachments
values-ru.zip
(4.07 KiB) Downloaded 66 times
User avatar
Leon11t
 
Posts: 38
Joined: Thu Sep 27, 2012 12:24 pm

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Mon Oct 01, 2012 9:23 pm

Sebbi wrote:Make it open source so others can work on it too (Github?) ;-)

I know it is hard to release something "you made", but it is generally worth it. Especially in communities with limited numbers (meaning the revenue would never cover the costs of development). Have nice holidays!


I rethinked this idea and I will do it soon. I have to clean the code a little bit.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Tue Oct 02, 2012 10:29 am

janekx wrote:MultiWii Gui (MWG)
MultiWii Control (MWC)
MultiWii Lab (MWL)

Any other ideas?
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby shikra » Tue Oct 02, 2012 11:31 am

If you want to keep it simple, call it what it is!...
MultiWii Android GUI

or
MultiWii EZ-GUI

EZ after EZio of course !


Its a cool Ap - I use it too.....
User avatar
shikra
 
Posts: 783
Joined: Wed Mar 30, 2011 7:58 pm

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Leon11t » Tue Oct 02, 2012 2:05 pm

ezio wrote:Development is on hold right now for one week. I'm on holidays.
I'm thinking about redesigning main activity (page). Maybe full screen menu with big buttons will be better then this sliding buttons at the bottom.

So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


P.S. I have offline maps working. I will release new version next week.

Hi, I studied CorelDraw, decided to paint over the main menu option, as I see it.
Of course, you can make it more beautiful, paste in these big buttons, icons that would remind the proposed functions. Something likeness menu of iPone or android.
Attachments
Interfase.png
User avatar
Leon11t
 
Posts: 38
Joined: Thu Sep 27, 2012 12:24 pm

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Tue Oct 02, 2012 7:59 pm

shikra wrote:If you want to keep it simple, call it what it is!...
MultiWii Android GUI

or
MultiWii EZ-GUI

EZ after EZio of course !


Its a cool Ap - I use it too.....


I like it. MultiWii EZ-GUI
thanks
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby JussiH » Tue Oct 02, 2012 11:23 pm

ezio wrote:So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


Support for android 4.x devices... ;)
JussiH
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:16 am

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Tue Oct 02, 2012 11:28 pm

JussiH wrote:
ezio wrote:So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


Support for android 4.x devices... ;)



actually android 4.x is supported.
Of course it doesn't have beautiful tablet layout but it is supported ;)
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Tue Oct 02, 2012 11:36 pm

Leon11t wrote:Hi, I studied CorelDraw, decided to paint over the main menu option, as I see it.
Of course, you can make it more beautiful, paste in these big buttons, icons that would remind the proposed functions. Something likeness menu of iPone or android.


I think that menu like you have drown is a must in this app.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby janekx » Tue Oct 02, 2012 11:45 pm

I have idea to be able set the position of buttons by user.
Not need to go gps back dasboard back ...but slide to next screen and order same as button own position so user can short most used screen side by side and not much used to end.
There should be too able choose how much motors and channels show and not see all 8 motors if have quad....
janekx
 
Posts: 63
Joined: Wed Sep 12, 2012 10:08 pm
Location: Brno, Czech Republic

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby janekx » Tue Oct 02, 2012 11:47 pm

Sorry not channels but servos
janekx
 
Posts: 63
Joined: Wed Sep 12, 2012 10:08 pm
Location: Brno, Czech Republic

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby JussiH » Wed Oct 03, 2012 10:45 am

ezio wrote:
JussiH wrote:
ezio wrote:So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


Support for android 4.x devices... ;)



actually android 4.x is supported.
Of course it doesn't have beautiful tablet layout but it is supported ;)


Well, it doesnt work for me. I can connect on the first screen but when I try to choose any item on the dock, I will get disconnected immediately. I´d really like to use this, but guess I am stuck with the other app... :(

I like the layout - looks good to me!

Medion Lifetab/android 4.04 - works perfectly for OP, AQ and the other multiwii app.
JussiH
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:16 am

Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Wed Oct 03, 2012 10:52 am

JussiH wrote:
ezio wrote:
JussiH wrote:[quote="ezio"]
So if you have any ideas about UI or anything that I can implement let me know.


Support for android 4.x devices... ;)



actually android 4.x is supported.
Of course it doesn't have beautiful tablet layout but it is supported ;)


Well, it doesnt work for me. I can connect on the first screen but when I try to choose any item on the dock, I will get disconnected immediately. I´d really like to use this, but guess I am stuck with the other app... :(

I like the layout - looks good to me!

Medion Lifetab/android 4.04 - works perfectly for OP, AQ and the other multiwii app.[/quote]

I dont know why but few people have the same problem as you. And it only happens on low end devices. I think I found way around. I will add it soon.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Wed Oct 03, 2012 11:46 pm

User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby Sebbi » Thu Oct 04, 2012 12:29 pm

ezio wrote:it is open source from now

https://github.com/eziosoft/MultiWii_EZ_GUI


Awesome! Is anyone else here versed in the art of making Android apps?
Sebbi
 
Posts: 478
Joined: Sun Jul 08, 2012 1:08 am
Location: Germany

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby ezio » Thu Oct 04, 2012 5:25 pm

JussiH wrote:
Well, it doesnt work for me. I can connect on the first screen but when I try to choose any item on the dock, I will get disconnected immediately. I´d really like to use this, but guess I am stuck with the other app... :(

I like the layout - looks good to me!

Medion Lifetab/android 4.04 - works perfectly for OP, AQ and the other multiwii app.


in today's update I added fix for this bug. please try it and let me know if it works. Currently it should work only for dashboard2. Enable it in config.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Sat Oct 06, 2012 11:49 pm

Here are a few words about the offline maps.
Offline maps in this app is created with a help of osmdroid tools and OpenStreetMap.
The OpenStreetMapView is a (almost) full/free replacement for Androids MapView class (google maps).
When you use it the maps are downloaded and stored and can be later used offline.
So you can just use my app with offline maps enabled in config and it will stores map data on your SD card (or internal memory)
or you can use any other app which uses OpenStreetMap to pan around and zoom in, zoom out to get your flying area covered.
I found this app is very good to do it: https://play.google.com/store/apps/deta ... S5vc20iXQ..

There is also another way.
You can use Mobile Atlas Creator (http://mobac.sourceforge.net/)
As a map source use OpenStreetMap Mapnik. Select the area and zoom levels then export it as Osmdroid (zip file), after that you simply copy this the zip file you created to osmdroid folder on your sd card. And "voila" you have it.
More details you can find here: http://www.haakseth.com/?p=30 under "Preparing the map" section.


What about satellite maps. Well it is not that easy. As downloading and caching the Google Maps assets is against the Google Maps API TOS.
(Check the TOS section 8: http://code.google.com/android/maps-api-signup.html "8.2. copy, translate, modify, create a derivative work of, pre-fetch, cache, or publicly display any Content or any part thereof.")
I can't use it.

But if you relay, relay want to have satellite offline map it is doable.
This is for educational proposes only. this is license violation!
If you look hard enough you will find that some time ago there was Mobile Mobile Atlas Creator 1.8 which supported satellite maps.
Most satellite maps in this version doesn't work but some does. You can use it to create your map.
Use "Recreate/adjust map titles" 256x256 PNG 8bit format ( you will need some libraries, just Google them)
Create map as always. Then open a zip file and change a name of the folder inside to Mapnik. Copy map to your phone.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Hulk » Sun Oct 07, 2012 2:43 am

Can you provide a link to the app that does not use google play. My android device does not support google play. I have a Pandigital.
Hulk
 
Posts: 4
Joined: Wed Sep 05, 2012 9:32 pm

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Tue Oct 09, 2012 11:54 pm

Hulk wrote:Can you provide a link to the app that does not use google play. My android device does not support google play. I have a Pandigital.

http://perso.numericable.fr/ezio/MultiWiiEZGUI.apk

it is not updated frequently
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Tue Oct 09, 2012 11:55 pm

can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby nhadrian » Wed Oct 10, 2012 8:42 pm

ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart



Hi,

with r1177 AUX readings doesn't work. It shows nothing. :(

BR
Adrian
nhadrian
 
Posts: 421
Joined: Tue Oct 25, 2011 9:25 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Alexinparis » Wed Oct 10, 2012 8:56 pm

ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart


It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.
Alexinparis
 
Posts: 1630
Joined: Wed Jan 19, 2011 9:07 pm

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Dellow » Thu Oct 11, 2012 12:22 am

Alexinparis wrote:
ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart


It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.


Aux is not working for me, but I put it down to my low-end tablet. All I see on Aux page is AUX1, 2, 3, 4 and below these, L, M, H -- no check boxes showing.

Andy
Dellow
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby lorentz » Thu Oct 11, 2012 7:44 am

Hi Ezio,

do you have any plan for adding "mission planning" capability, i.e. adding waypoints in the map screen and uploading to the vehicle ?

thanks
lorentz
 
Posts: 8
Joined: Wed Sep 12, 2012 9:39 pm

Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Thu Oct 11, 2012 3:25 pm

lorentz wrote:Hi Ezio,

do you have any plan for adding "mission planning" capability, i.e. adding waypoints in the map screen and uploading to the vehicle ?

thanks

If this function be available in multiwii I will add it.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Thu Oct 11, 2012 3:26 pm

Dellow wrote:
Alexinparis wrote:
ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart


It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.


Aux is not working for me, but I put it down to my low-end tablet. All I see on Aux page is AUX1, 2, 3, 4 and below these, L, M, H -- no check boxes showing.

Andy

What MW version do you have?
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Thu Oct 11, 2012 3:28 pm

Alexinparis wrote:
ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart


It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.

Hi Alex.
Should I remove "set"? And leave read and write options only? What do you think?
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Leon11t » Thu Oct 11, 2012 4:29 pm

Hi ezio, I have little idea what to optimize the interface:
1. Repname drop-down menu item "Other" to Calibrations. Once I've been looking for this item, but could not remember where he had seen.
2. Finalize the drop-down menu item "About". Maybe it can accommodate not only your thanks to developers multiwii firmware, but place changelog, or web link to changelog.
3. Pick from drop-down menu "Donate", "Rate it!" and put them, by making the buttons, in the "About" menu.
User avatar
Leon11t
 
Posts: 38
Joined: Thu Sep 27, 2012 12:24 pm

Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Thu Oct 11, 2012 5:01 pm

Leon11t wrote:Hi ezio, I have little idea what to optimize the interface:
1. Repname drop-down menu item "Other" to Calibrations. Once I've been looking for this item, but could not remember where he had seen.
2. Finalize the drop-down menu item "About". Maybe it can accommodate not only your thanks to developers multiwii firmware, but place changelog, or web link to changelog.
3. Pick from drop-down menu "Donate", "Rate it!" and put them, by making the buttons, in the "About" menu.

New menu is on its way. Completely different and redesigned. I will relase it probably tomorrow.
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby lorentz » Fri Oct 12, 2012 12:19 pm

ezio wrote:
lorentz wrote:Hi Ezio,
do you have any plan for adding "mission planning" capability, i.e. adding waypoints in the map screen and uploading to the vehicle ?
thanks

If this function be available in multiwii I will add it.


@Ezio You're right, perhaps the function is not available yet.
Although the protocol commands are there, namely MSP_WP (to read waypont info) and MSP_SET_WP (to set waypoint data).
Maybe having the capability in the GCS could trigger some developer to add it in the firmware (?).
Just asking, since I've implemented it in my firmware, and wanted to avoid implementing other protocols for mission planning.
Thanks anyway
lorentz
 
Posts: 8
Joined: Wed Sep 12, 2012 9:39 pm

Re: Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby Dellow » Fri Oct 12, 2012 8:40 pm

[/quote]It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.[/quote]

Aux is not working for me, but I put it down to my low-end tablet. All I see on Aux page is AUX1, 2, 3, 4 and below these, L, M, H -- no check boxes showing.

Andy[/quote]
What MW version do you have?[/quote]

I'm using MW 2.1. I'll try it again later and fully test, as I only tried it briefly when I installed it on my tablet.
I'll let you know what I find.
Dellow
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Dellow » Fri Oct 12, 2012 9:42 pm

Just checked again, and AUX switch check boxes are not showing for me, either on my crappy tablet or my Samsung Galaxy phone, so not sure what's wrong.
Also while checking it out, the motors suddenly started at Min speed (luckily no props fitted) even though I hadn't changed anything, so I'm guessing some corruption somewhere.
I'll reload my quad (after I've flown tomorrow!) and see how it goes.
Dellow
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Mis » Fri Oct 12, 2012 10:18 pm

Are you using officially mwii 2.1 code or some dev. version ?
If any GUI is designed for oryginal mwii 2.1, it can stop propertly working with dev1057 and later. For compatibility with newer dev versions the GUI should be rewrited for dynamic change of checkbox items count.
Mis
 
Posts: 203
Joined: Fri Apr 01, 2011 12:23 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby Dellow » Fri Oct 12, 2012 11:23 pm

Yes, using official mwii 2.1.
It works well for me so haven't looked at the later dev version.
Dellow
 
Posts: 26
Joined: Tue Dec 20, 2011 12:38 am

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Sat Oct 13, 2012 1:29 am

Today I have for you better menu!
For those who doesn't have google play, you can download it from here: http://perso.numericable.fr/ezio/MultiWiiEZGUI.apk

I'll look at AUX soon.

Bart
Attachments
device-2012-10-13-020733.png
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Sat Oct 13, 2012 2:54 am

also now frsky data can be used in entire app. So you it can be used to display pitch, roll, etc...
modified version of frsky protocol which you can use is here : https://github.com/eziosoft/MultiWii_EZ ... lemtry.ino
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby janekx » Sat Oct 13, 2012 5:45 pm

Going to make Czech translation
janekx
 
Posts: 63
Joined: Wed Sep 12, 2012 10:08 pm
Location: Brno, Czech Republic

Re: Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby Alexinparis » Sat Oct 13, 2012 5:50 pm

ezio wrote:
Alexinparis wrote:
ezio wrote:can someone verify if AUX works as expected ?
thanks
Bart


It works fine one my side (galaxyS2+crius BT), exactly as it should work :)

The meaning of the menu is however ambiguous.
To make it work: I have first to set tmp, and then write to eeprom.
write to the eeprom directly doesn't work.

Hi Alex.
Should I remove "set"? And leave read and write options only? What do you think?


Hi,
I admit I don't really understand the set meaning ;)
It is intended to save something in the phone ?
I understand well the 2 actions: "READ" and "WRITE to the EEPROM"
Alexinparis
 
Posts: 1630
Joined: Wed Jan 19, 2011 9:07 pm

Re: MultiWii EZ-GUI

Postby furex » Mon Oct 15, 2012 8:05 pm

Dellow wrote:Just checked again, and AUX switch check boxes are not showing for me, either on my crappy tablet or my Samsung Galaxy phone, so not sure what's wrong..

+1 on HTC incredible S.


In all case, your new layout is nice! Good job!
furex
 
Posts: 10
Joined: Wed Jul 18, 2012 4:11 pm
Location: France

Odp: MultiWii EZ-GUI

Postby ezio » Mon Oct 15, 2012 10:07 pm

You are right. Something is wrong with aux.
I'll check that ...
User avatar
ezio
 
Posts: 827
Joined: Sun Apr 01, 2012 11:03 pm
Location: Paris

Re: Odp: MultiWii AllinOne for Android [update 25/09/2012]

Postby JussiH » Thu Oct 18, 2012 11:30 am

ezio wrote:
JussiH wrote:
Well, it doesnt work for me. I can connect on the first screen but when I try to choose any item on the dock, I will get disconnected immediately. I´d really like to use this, but guess I am stuck with the other app... :(

I like the layout - looks good to me!

Medion Lifetab/android 4.04 - works perfectly for OP, AQ and the other multiwii app.


in today's update I added fix for this bug. please try it and let me know if it works. Currently it should work only for dashboard2. Enable it in config.


Sorry for the late update. I still have the same problem, that I get disconnected whenever I try to change to a new screen. Tried to enable the option you added in the settings, but it dont make a difference.
JussiH
 
Posts: 39
Joined: Thu Jan 20, 2011 1:16 am

PreviousNext

Return to Software development

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot] and 2 guests