[SOLVED] Burn bootloader on Crius Multiwii SE

[SOLVED] Burn bootloader on Crius Multiwii SE

Postby jaumemiralles » Mon Apr 25, 2016 10:03 am

Hi

I have 2 Multiwii Crius SE wich are supossed to accidentally have lost its bootloaders, as I see the leds not flashing when i power on them, and a stk500 (programmer not responding ) error when i try to flash them.

and also have a third working identical board...

I googled with no luck. Is there any step-by-step way to get to flash them the bootloader again?


Thank you
Last edited by jaumemiralles on Fri Jun 10, 2016 8:55 am, edited 1 time in total.
jaumemiralles
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 22, 2016 5:41 pm

Re: Burn bootloader on Crius Multiwii SE

Postby PatrikE » Tue Apr 26, 2016 7:19 am

PatrikE
 
Posts: 1931
Joined: Tue Apr 12, 2011 6:35 pm
Location: Sweden

Re: Burn bootloader on Crius Multiwii SE

Postby jaumemiralles » Tue Apr 26, 2016 9:29 am

Thanks, that's a good link I saw, but still confused.
I can't identify the pins shown, corresponding to Arduino UNO, with the ones in my Crius Multiwii (Arduino Pro)
Wich ones would be my ICSP port?
jaumemiralles
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 22, 2016 5:41 pm

Re: Burn bootloader on Crius Multiwii SE

Postby PatrikE » Fri Apr 29, 2016 7:00 am

This is the connections on a Crius SE
CriusSE.jpg
PatrikE
 
Posts: 1931
Joined: Tue Apr 12, 2011 6:35 pm
Location: Sweden

Re: Burn bootloader on Crius Multiwii SE

Postby jaumemiralles » Fri Apr 29, 2016 11:18 am

Nice point, in my board there aren't "ISP" letters

Thanks!
jaumemiralles
 
Posts: 12
Joined: Tue Mar 22, 2016 5:41 pm


Return to Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest