Search found 5 matches

by pkedvessy
Fri Sep 18, 2015 9:58 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: MultiWii PRO VBAT pin setup
Replies: 7
Views: 751

Re: MultiWii PRO VBAT pin setup

Ed, thanks for your help. I missed to uncomment OVERRIDE_V_BATPIN. Now it is working as I have expected.
by pkedvessy
Thu Sep 17, 2015 10:02 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: MultiWii PRO VBAT pin setup
Replies: 7
Views: 751

Re: MultiWii PRO VBAT pin setup

I got the same result. GUI shows 2.3V (it is around 1V without the multiplication). I've tried to wire 5V to the A15 pin but nothing has changed.
by pkedvessy
Thu Sep 17, 2015 12:40 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: MultiWii PRO VBAT pin setup
Replies: 7
Views: 751

Re: MultiWii PRO VBAT pin setup

There are no jumpers for A0-7 pins. Will it help if I change DDRK from 0 to 128? Or is there anything else to change?
by pkedvessy
Wed Sep 16, 2015 9:26 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: MultiWii PRO VBAT pin setup
Replies: 7
Views: 751

Re: MultiWii PRO VBAT pin setup

Thanks for your suggestion but seems like it is not enough to change it to A15.
I've tried to do that and the result is 2.3V based on the GUI and without connecting the battery to A15 pin. Isn't it an issue that A15 is used for AUX4 by default?
by pkedvessy
Mon Sep 14, 2015 10:26 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: MultiWii PRO VBAT pin setup
Replies: 7
Views: 751

MultiWii PRO VBAT pin setup

Hi,
I have a MultiWii PRO board from HobbyKing (http://hobbyking.com/hobbyking/store/__ ... ouse_.html) but this board does not have a dedicated VBAT pin. I'd like to set up the firmware to use AUX4 (PIN A15) as analog input to measure the battery voltage.
Is there anybody who can help me?
Thanks