Search found 7 matches

by Frank_W
Tue Mar 31, 2015 7:07 pm
Forum: Getting Started - MultiWii config and setup
Topic: WinGUI connection problem.
Replies: 16
Views: 1120

Have you tried using the standard MultiWii Configurator?
by Frank_W
Tue Mar 31, 2015 6:43 am
Forum: Getting Started - MultiWii config and setup
Topic: WinGUI connection problem.
Replies: 16
Views: 1120

I get an error message if i try to connect whilst i am on the Mission tab which is the default tab when i start WinGUI. If i change to the Flight Deck tab first and then connects it works for me.
by Frank_W
Sun Mar 29, 2015 8:31 pm
Forum: Ideas
Topic: Airplane mode RTH
Replies: 824
Views: 112037

Re: Airplane mode RTH

Actually Baromode is only for copters and handles only throttle and can stall the plane if you use Elevator. Disable Barocode in config.h with this define or don't use it.. #define SUPPRESS_BARO_ALTHOLD I will isolate the code later. I guess you're on the correct path on the other issues!.. Bad cal...
by Frank_W
Sun Mar 29, 2015 4:32 pm
Forum: Ideas
Topic: Airplane mode RTH
Replies: 824
Views: 112037

Was out testing my multiwii for the first time yesterday and now have some questions: 1. How should the baro mode work, i could change altitude with the elevator but was not expecting that. 2) I was switching between modes and suddenly did the plane start banking hard everytime i switched to acro mo...
by Frank_W
Sat Mar 28, 2015 6:25 am
Forum: Getting Started - MultiWii config and setup
Topic: WinGUI connection problem.
Replies: 16
Views: 1120

Thanks, it works after enabling the USE_MSP_WP.
by Frank_W
Fri Mar 20, 2015 9:31 pm
Forum: Getting Started - MultiWii config and setup
Topic: WinGUI connection problem.
Replies: 16
Views: 1120

I'm setting it up for an airplane using the file from this site: http://fotoflygarn.blogspot.se/2014/04/ ... plane.html

Cannot find the version listed but must be 2.3 as he is working on 2.4
by Frank_W
Fri Mar 20, 2015 10:50 am
Forum: Getting Started - MultiWii config and setup
Topic: WinGUI connection problem.
Replies: 16
Views: 1120

WinGUI connection problem.

When i try to connect WinGUI to the board i get this error, see attached image (in Swedish). It says that Value is too high 65535 and need to be between Max and Min. WinGUI~2.jpg . Any ideas where to start looking? Could it be caused by an error in the board code or is it a problem with the WinGUI i...