Search found 14 matches

by kiliam
Fri Jul 27, 2012 12:02 am
Forum: Software development
Topic: MultiWii EZ-GUI
Replies: 1434
Views: 254204

Re: MultiWii AllinOne for Android [update 26/07/2012]

Hi
I really like your app.
In my galaxy s if i enable auto connect it hangs at start, then gives an error and at the second time it works.
I just disabled it.
Just tested the write and it works, then i reseted the values and changed them again.
Keep up your great work.
Thank you
by kiliam
Mon Dec 05, 2011 8:14 am
Forum: Software development
Topic: MultiWii 1.9
Replies: 211
Views: 37786

Re: MultiWii 1.9

I just connected the bma020 but i dont think it is normal that the acc line would drop so much just by powering the motors.
These are stranded wires but i made them short, i will try to find some more light.
by kiliam
Mon Dec 05, 2011 1:10 am
Forum: Software development
Topic: MultiWii 1.9
Replies: 211
Views: 37786

Re: MultiWii 1.9

Here i am again... I am still bench testing my new bma020 and 1.9. With v1.9 i have oscillations from acc that disappear with v1.9 but with 1.7 acc code, and the problem i have is when i arm the quad the acc reading goes nuts and in the graph the acc blue line drops. I have wmp and bma020 connected ...
by kiliam
Fri Dec 02, 2011 5:54 pm
Forum: Software development
Topic: MultiWii 1.9
Replies: 211
Views: 37786

Re: MultiWii 1.9

Hello guys. I am finishing rebuildin my quadx. i just received a bma020 and connected it to my wmp, but i read the problems at first with this combination of sensors and i added external pullups of 2.2k to the wmp, like this: https://lh3.googleusercontent.com/-8Zp_t3QzYKQ/Ttj_E--TnGI/AAAAAAAABj4/Llg...
by kiliam
Mon Jul 18, 2011 11:24 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Clone blue WMP & original NK
Replies: 0
Views: 738

Clone blue WMP & original NK

My problem is this, th cycle time goes crazy if i connect the wires from original nk to blue clone. With only the clone it works good at 100khz and 400khz, the nk (i have 2) works with an original wmp. With v1.1 and 1.2 works ok with both clone wmp and acc . After this versions the cycle time varies...
by kiliam
Sat Jun 11, 2011 2:08 am
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232
Replies: 154
Views: 80915

Re: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232

I had this bluetooth with the circuit miniquad posted earlier. It was working till i ordered this base plate for 5v: m Now the led on the base blinks and i connect to it and led goes solid red, i open multiwiiconf and press com40 but after start no graph, i press read and no values but if i press wr...
by kiliam
Wed Apr 06, 2011 12:47 am
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232
Replies: 154
Views: 80915

Re: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232

Thank you for your quick reply but before i saw it i used the duemilanove to power the bluetooth and the max232 chip with 3.3v and putted a wire from PIO11 with a 10k resitor to 3.3v and using hercules program i managed to change the settings... But now i cant find it. And before i did... Tomorrow i...
by kiliam
Tue Apr 05, 2011 11:50 am
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232
Replies: 154
Views: 80915

Re: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232

Thank you for the link. From what i see we only need to power it with 3.3v (i use duemilanove so i have 3.3v out) and use a resistor in tx, and a pullup resistor in rx right? By the way i have a cable i made to talk with my fonera from com port to a max232, can i use it to configure this? I think no...
by kiliam
Mon Apr 04, 2011 10:55 am
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232
Replies: 154
Views: 80915

Re: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232

Can someone post a picture or drawing of their connection to the bluetooth?
Thanks
by kiliam
Mon Mar 21, 2011 7:20 pm
Forum: Shields, boards and sensors
Topic: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232
Replies: 154
Views: 80915

Re: Serial Bluetooth RF Transceiver Module RS232

I ordered one of these to try it in my quad.
But doesn't it need a logic level converter for tx and rx? I think those are 5v.
by kiliam
Mon Mar 07, 2011 2:07 am
Forum: General discussions
Topic: Batterys
Replies: 5
Views: 1050

Re: Batterys

I been messing with PID this weekend and just lowering P in roll and pitch to 3 or 2 it became flyable i think its becouse i need new props... But, one thing i caught on video, a very big problem that happened till now some 5 times, in different conditions. I had the quad connected by wire to the pc...
by kiliam
Wed Mar 02, 2011 2:44 pm
Forum: General discussions
Topic: Batterys
Replies: 5
Views: 1050

Re: Batterys

I just reply now because i killed my rx with 9v... I ordered one a wekk ago but it is still in singapura. Had to order another from spain and got it friday. Been trying with the 2200mah battery and a long usb cable (bluetooth came to mind many times). With these values its more or less good (if i st...
by kiliam
Tue Feb 22, 2011 7:23 pm
Forum: General discussions
Topic: My X Copter always falling backwards
Replies: 13
Views: 1976

Re: My X Copter always falling backwards

Hi I am using an original wm+ and tried last weekend to put 2 diodes after d12 and because of that it became crazy, after arming motors and giving little throttle it made the rear left motor spin much more than the others. So much that it could turn it upside down if i let it. I measured after that ...
by kiliam
Mon Feb 21, 2011 12:43 pm
Forum: General discussions
Topic: Batterys
Replies: 5
Views: 1050

Batterys

Hello all. I have been having this problem battery related since the begining. My quadx uses: arduino duemilanove original wm+ connected to d12 without diodes or pullup resistores (i want it stable before retrying with nk) kda 20-22l motors escs ss 25/30 gaui 8 props 1hoch4 frame 700g without batter...